Νέα πρόταση της Ίντερ για Σκαμάκα - Πάει να τον «κλέψει» η Αταλάντα

Τζιανλούκα Σκαμάκα

i

©PrtScr

Νέα πρόταση της Ίντερ για Σκαμάκα - Πάει να τον «κλέψει» η Αταλάντα

Κώστας Τσιακλής 15:58 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 04.08.2023

Η Ίντερ συνεχίζει να συνομιλεί με τη Γουεστ Χαμ για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα και κατέθεσε μια νέα βελτιωμένη πρόταση στα «σφυριά». Την ίδια ώρα η Αταλάντα θέλει να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή από τους «νερατζούρι»!

Η Ίντερ θέλει να αποκτήσει ένα νέο επιθετικό και ο Τζιανλούκα Σκαμάκα φαίνεται να είναι ο νούμερο ένας στόχος της. Οι «νερατζούρι» επιμένουν για τη μεταγραφή του και κατέθεσαν μια νέα βελτιωμένη πρόταση στα «σφυριά».

Η Ίντερ ψάχνει για επιθετικό μετά την αποχώρηση του Έντιν Τζέκο αλλά και το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου που έκανε έξαλλους τους Μιλανέζους όταν ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη Γιουβέντους. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως οι «νερατζούρι» απέκτησαν ως ελεύθερο τον Μάρκους Τουράμ από τη Γκλάντμπαχ.

Η Ίντερ ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό επιθετικό της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπαλογκούν, ωστόσο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε αποκαλύψει πως οι «νερατζούρι» θεώρησαν την περίπτωση του ως αρκετά ακριβή. Πλέον η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στρέφει την προσοχή της στις υπόλοιπες επιλογές της και συγκεκριμένα στον Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Η Ίντερ κατέθεσε μια αρχική πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Γουεστ Χαμ, η οποία όμως την απέρριψε αφού φέρεται να επιθυμούν να λάβουν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Οι «νερατζούρι» δεν τα βάζουν κάτω και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επέστρεψαν με νέα προσφορά αξίας 24 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως έχει ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ έτσι η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από τις δύο ομάδες. Η προσφορά φαίνεται να μην άφησε ικανοποιημένη τη Γουέστ Χαμ, η οποία αναμένει μια μεγαλύτερη πρόταση από την Αταλάντα που σύμφωνα με τον Ρομάνο θέλει να «κλέψει» τον παίκτη από τους «νερατζούρι».

Ο Σκαμάκα πάντως βρίσκεται στη Γουέστ Χαμ από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε από την Τορίνο με 36 εκατομμύρια ευρώ. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στα «σφυριά» ο Ιταλός δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα αφού σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε μόλις οκτώ τέρματα. Επίσης στην κάτοχο του Conference League θα πρέπει να νικήσει και τον ανταγωνισμό αφού στην αιχμή του δόρατος αγωνίζονται και οι Μιχαήλ Αντόνιο και Ντάνι Ίνγκς.