Αποσύρει το ενδιαφέρον για Παυλίδη η Ρόμα - Ζητάει 25 εκατομμύρια ευρώ η Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης.

i

©intime

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Παυλίδη η Ρόμα - Ζητάει 25 εκατομμύρια ευρώ η Άλκμααρ

Δημήτρης Χούπης 21:41 - 01.08.2023

Η Ρόμα όπως φαίνεται θα κάνει πίσω για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς η Άλκμααρ ζητάει 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων αυτό το καλοκαίρι, αφού έρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Άλκμααρ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και το  Conference League. Μία από τις ομάδες αυτές είναι η Ρόμα

Όπως αναφέρει από Ιταλία, η ολλανδική ομάδα κοστολογεί τον Έλληνα επιθετικό στα 25 εκατομμύρια ευρώ και για τον λόγο αυτό, οι «τζιαλορόσι» απέσυραν το ενδιαφέρον. Τη σεζόν που πέρασε ο Παυλίδης βρήκε δίχτυα 22 φορές, ενώ μοίρασε 14 ασίστ σε σαράντα εμφανίσεις. 

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον για τον 24χρονο φορ έχουν δείξει και δύο γερμανικές ομάδες, η Γκλάντμπαχ και η Στουτγκάρδη. Όσον αφορά την πρώτη έχει εδώ και καιρό τον Έλληνα φορ στη λίστα της και πλέον το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί. Όπως αναφέρει η Bild μάλιστα, ο Παυλίδης ταιριάζει και στο στυλ της γερμανικής ομάδας.

Τον Παυλίδη μάλιστα τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Ίντερ. Ο Γάλλος επιθετικός στην ιταλική ομάδα θα παίρνει περίπου 6-6.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, υπογράφοντας συμβόλαιο μακράς διάρκειας. 

Η δεύτερη ομάδα από τη Γερμανία είναι η Στουτγκάρδη. Αυτή όμως δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά όπως είχε αναφέρει ο Νικολό Σιρά, ο Έλληνας παίκτης είναι ένα βήμα μακριά από τη μετακίνησή του στη Στουτγκάρδη.