Ανανέωσε με τη Νάπολι ο Ντι Λορέντσο
i

©SSCNapoli

Ανανέωσε με τη Νάπολι ο Ντι Λορέντσο

Κώστας Τσιακλής 19:34 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 05.08.2023

Η Νάπολι ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της, Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο, ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2028.

Η Νάπολι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον ιταλικό νότο μέχρι το 2028.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ ήταν ένα κρίσιμο μέρος της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι την περασμένη σεζόν, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στο να τελειώσει η 33χρονη αναμονή τους για το Scudetto. Ο Ιταλός διεθνής έχει εξελιχθεί σε σημαντικό ηγέτη για τη Νάπολι από την άφιξή του από την Έμπολι τον Ιούλιο του 2019 και έγινε αρχηγός πέρυσι μετά τις αποχωρήσεις των Λορέντζο Ινσίνιε, Καλιντού Κουλιμπαλί και Ντρις Μέρτενς. Οι αποδόσεις του Ιταλού επιβραβεύθηκαν με νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

«Η Νάπολι ανακοινώνει ότι έχει παρατείνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο έως τις 30 Ιουνίου 2028», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νάπολι.

Πρόκειται για μια είδηση που ήταν αναμενόμενη καθώς την είχε ανακοινώσει και ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. «Δουλεύουμε για εσένα, για παράδειγμα ο αρχηγός μας ανανέωσε μέχρι το 2028», είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

«Δεν περίμενα να το ανακοινώσεις απόψε», απάντησε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την αναγνώριση, σημαίνει πολλά για μένα. Έπειτα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Κατάφερα να ανανεώσω γιατί είμαστε όλη μια ομάδα, δεν παίζω μόνος μου».

Όπως προαναφέραμε ο Ντι Λορέντσο βρίσκεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε από την Έμπολι με περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής με τους «παρτενοπέι» έχει καταγράψει συνολικά 184 εμφανίσεις και έχει απολογισμό 13 γκολ και 28 ασίστ. Πέραν του φετινού πρωταθλήματος ο Ντι Λορέντσο έχει κατακτήσει επίσης και ένα κύπελλο την περίοδο 2019-2020. Ο 30χρονος ήταν φυσικά και μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Euro 2021. Με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» μετράει τρία γκολ σε 28 συμμετοχές.