Με το δεξί ξεκίνησε η Ίντερ - Τεσσάρα για τη Φιορεντίνα

Με το δεξί ξεκίνησε η Ίντερ - Τεσσάρα για τη Φιορεντίνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:50 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:25 - 20.08.2023

Η Ίντερ ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τις στο ιταλικό πρωτάθλημα. καθώς επικράτησε της Μόντσα με 2-0, ενώ την ίδια ώρα η Φιορεντίνα επιβλήθηκε με 4-0 επί της Τζένοα.

Η Ίντερ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν της Serie A απέναντι στην Μόντσα, η οποία επικράτησε με 2-0. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντίνο επιθετικό να σημειώνει δύο γκολ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι «νερατζούρι» είχαν μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο (2-2 εκτός και 0-1 στο Μιλάνο). 

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Μχιταριάν πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 8ο λεπτό ο Ντάμφρις σέντραρε από δεξιά και ο Λαουτάρο πλάσαρε εξαιρετικά για το 1-0 των «νερατζούρι». Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε τον έλεγχο στον αγώνα και στο 76ο λεπτό μετά από σέντρα του Αρναούτοβιτς από αριστερά ο Λαουτάρο πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Με πρωταγωνιστή τον Οσιμέν η Νάπολι επιβλήθηκε της Φροζινόνε - «Διπλό» για τη Βερόνα
SERIE A

21:28 - 19.08.2023

Με πρωταγωνιστή τον Οσιμέν η Νάπολι επιβλήθηκε της Φροζινόνε - «Διπλό» για τη Βερόνα

Με πρωταγωνιστή τον Βικτόρ Οσιμέν, η Νάπολι επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 κόντρα στη Φροζινόνε στη πρεμιέρα της Serie A, ενώ την ίδια ώρα η Βερόνα πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» επί της Έμπολι.

Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα επικράτησε εκτός έδρας της Τζένοα με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν το ημίχρονο, με τον Μπιράγκι να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό και τον Μποναβεντούρα στο 11ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματά τους έξι λεπτά αργότερα. 

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Φιορεντίνα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Γκονσάλες. Οι «βιόλα» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην επίτευξη και τέταρτου τέρματος με τον Μανδραγόρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Μπιράχι.  

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ SERIE A

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ