Με λυτρωτή τον Μάλεν η Ντόρτμουντ πήρε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν κόντρα στην Κολωνία

Ντόρτμουντ - Κολωνία

i

Ντόρτμουντ - Κολωνία/ ©Photo By Christof Koepsel/ Getty Images

Με λυτρωτή τον Μάλεν η Ντόρτμουντ πήρε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν κόντρα στην Κολωνία

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:29 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 19.08.2023

Η Ντόρτμουντ με χρυσό σκόρερ τον Ντόνιελ Μάλεν νίκησε με 1-0 την Κολωνία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με το δεξί μπήκε στη σεζόν 2023-24 η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί πήραν την νίκη με 1-0 κόντρα στην Κολωνία μέσα στο κατάμεστο και καυτό «Signal Iduna Park» στην πρεμιέρα της Bundesliga και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντόνιελ Μάλεν στο 88΄ και λύτρωσε τους γηπεδούχους. 

Η Ντόρτμουντ μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κολωνία, αλλά με υπομονή κατάφερε να πάρει την νίκη στο φινάλε του αγώνα. Οι Βεστφαλοί είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. 

«Ματσάρα» στο Άουγκσμπουργκ με οκτώ (!) γκολ, με το δεξί η Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία
BUNDESLIGA

19:11 - 19.08.2023

«Ματσάρα» στο Άουγκσμπουργκ με οκτώ (!) γκολ, με το δεξί η Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία

Οκτώ γκολ και ισόπαλο αποτέλεσμα περιλάμβανε ο αγώνας μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ (4-4), την ώρα που η Λεβερκούζεν πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν (3-2) εναντίον της Λειψίας.

Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε κι κάπως έτσι η Ντόρμουντ με τον Ντόνιελ Μάλεν πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» για την σεζόν 2023-24. Η φάση του γκολ άρχισε από κόρνερ, ο Φέλιξ Ενμετσά έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι εκείνη ήρθε στα πόδια του 24χρονου επιθετικού που ενώ έπεφτε έστειλε με σουτ την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ