Τρέλα με νεαρό άσο της Ντόρτμουντ: 18χρονος που παίρνει 10 εκατ. ευρώ ετησίως, οδηγεί τους γονείς στην έξωση!

Τρέλα με νεαρό άσο της Ντόρτμουντ: 18χρονος που παίρνει 10 εκατ. ευρώ ετησίως, οδηγεί τους γονείς στην έξωση!

Δημήτρης Χούπης 15:54 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 01.08.2023

Ο Γιουσουφά Μουκόκο μπορεί να παίρνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του με τη βίλα που μένουν οι γονείς του με αποτέλεσμα να τους διώξει από εκεί.

Ο Γιουσουφά Μουκόκο μπορεί να εισπράττει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ωστόσο φαίνεται ότι οι γονείς του απειλούνται να μείνουν χωρίς σπίτι. Πιο αναλυτικά λίγο πριν τα 18α γενέθλια του Γερμανού επιθετικού, ο Μουκόκο ήρθε σε σύγκρουση με τους γονείς του και το θέμα του τσακωμού όπως φαίνεται ήταν τα χρήματα. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ περίμενε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Βεστφαλίας έως ότου να μπορέσει να κάνει δουλειές μόνος του. Εκεί ξεκίνησε και η διαμάχη με τους γονείς του. Ο Μουκόκο σταμάτησε να δίνει λεφτά στους δικούς του, αλλά και να  πληρώνει τους λογαριασμούς για τη βίλα στην οποία έμεναν. 

Κάπως έτσι άφησε στους γονείς του ένα μεγάλο χρέος. Σύμφωνα λοιπόν με την Bild, η οποία διαθέτει σχετικά δικαστικά έγγραφα, φαίνεται ότι ο Γερμανός χρωστάει περίπου 514.981 ευρώ. Η μητέρα του ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, με αποτέλεσμα στο σπίτι να έγινε κατάσχεση. 

Παρόλα αυτά οι γονείς του Μουκόκο, Τζόσεφ και Μαρί δέχτηκαν βοήθεια από το κέντρο κοινωνικής υποστήριξης, με αποτέλεσμα πλέον  να βρίσκονται σε αυτοσχέδια καταλύματα προσφύγων στα νότια του Αμβούργου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θέλει να σχολιάσει αυτές τις κατηγορίες, ο πατέρας του αναφέρθηκε για την ιδιωτική του ζωή μέσω του δικηγόρου του. 

«Ο γιος μας δεν μας υποστηρίζει πλέον. Αλλά πιστεύετε πως θα μιλήσω με άσχημα λόγια για εκείνον; Το κρατικό κατάλυμα είναι ένα καλό σπίτι για εμάς. Δουλεύω μόνος μου πλέον», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.