«Φεύγει από την Κολωνία ο Λημνιός, πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα»

Δημήτρης Λημνιός

i

©intime

«Φεύγει από την Κολωνία ο Λημνιός, πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα»

Δημήτρης Χούπης 19:39 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 09.09.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Bild ο Δημήτρης Λημνιός αναμένεται να αποχωρήσει από την Κολωνία και ένας πιθανός προορισμός είναι η Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Λημνιός όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Κολωνία, αφού δεν είναι στα πλάνα του Στέφεν Μπάουμγκαρντ. Παρόλο λοιπόν που το μεταγραφικό παζάρι στη Γερμανία έχει κλείσει δεν μοιάζει καθόλου απίθανο να αποχωρήσει. 

Όπως υποστηρίζει λοιπόν δημοσίευμα της Bild ο Έλληνας εξτρέμ έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στη χώρα μας, καθώς το παζάρι είναι ακόμα ανοιχτό μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου. Το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά το να αποχωρήσει και να μείνει ελεύθερος είναι αρκετά πιθανό να συμβεί. 

Σε μια συνέντευξή του μάλιστα είχε αναφέρει ότι αν είχε επιλογή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ θα ήταν η πρώτη του λύση. «Με τον ΠΑΟΚ συνδέθηκα, και με το πρωτάθλημα και τα κύπελλα, και με τις κακές στιγμές. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Γενικά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες αλλά ως πρώτη μου επιλογή θα επέστρεφα εκεί. Πήρα αγάπη από τον κόσμο. Αλλά για να επιστρέψω εκεί πρέπει να με θέλει και ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ παιχνίδια, θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα, κρατάω επαφές με αρκετά άτομα από εκεί», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. 

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κολωνία από το καλοκαίρι του 2020, όταν είχε δώσει στον «δικέφαλο» 3.300.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο έναν χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στην Τβέντε, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στη δεύτερη.