Χάρι Κέιν: «Στην Τότεναμ αν δεν νικούσαμε σε μερικούς αγώνες δεν ερχόταν και το τέλος του κόσμου»

Χάρι Κέιν

i

©prtscr

Χάρι Κέιν: «Στην Τότεναμ αν δεν νικούσαμε σε μερικούς αγώνες δεν ερχόταν και το τέλος του κόσμου»

Ορέστης Καδδάς 11:10 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 09.09.2023

Ο Χάρι Κέιν έκανε δηλώσεις σχετικά με τη διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει στη Μπάγερν Μονάχου, όπου ακόμα και στις νίκες υπάρχει γκρίνια, με την Τότεναμ που μερικά κακά αποτελέσματα στη σειρά δεν έφερναν το τέλος του κόσμου.

Ο Χάρι Κέιν έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αυτό το καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια φημολογίας, πηγαίνοντας στη Μπάγερν Μονάχου και αφήνοντας την Τότεναμ για το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν του πήρε καθόλου χρόνο να προσαρμοστεί και να καταλάβει τη νοοτροπία που υπάρχει στο σύλλογο της Βαυαρίας, κάνοντας μάλιστα τη σύγκριση με τα «Σπιρούνια».

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Θέλαμε να νικάμε στην Τότεναμ. Αλλά αν ερχόντουσαν μερικά συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα δεν ερχόταν και το τέλος του κόσμου. Στη Μπάγερν πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Αφού νικήσαμε με 3-1 και 4-0 στα δύο πρώτα παιχνίδια υπήρχε δυσαρέσκεια για τον τρόπο που παίξαμε. Αυτό είναι νοοτροπία μεγάλου συλλόγου».

Ο Κέιν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του στο Μόναχο έχοντας τρία γκολ και μια ασίστ σε τέσσερις αγώνες με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να έχει κάνει το 3/3 στη Bundesliga. Μόνο μελανό σημείο της σεζόν μέχρι στιγμής η βαριά ήττα με 3-0 από τη Λειψία στον τελικό του γερμανικού Super Cup.

Ο Κέιν με την Τότεναμ αγωνίστηκε συνολικά σε 435 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 280 γκολ και 64 ασίστ, χωρίς όμως να έχει πανηγυρίσει κάποιον επίσημο τίτλο.

Ποστέκογλου ο «άγγελος» της Τότεναμ: «Απλώς αντιγράφω τον Πεπ φίλε» (vid)
PREMIER LEAGUE

10:13 - 08.09.2023

Ποστέκογλου ο «άγγελος» της Τότεναμ: «Απλώς αντιγράφω τον Πεπ φίλε» (vid)

Η Τότεναμ απολαμβάνει την δεύτερη θέση στην Premier League κι αυτό πιστώνεται στον Ελληνοαυστραλό τεχνικό, Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος κατάφερε να κάνει τους οπαδούς των «σπιρουνιών» να ξεχάσουν γρήγορα τον Χάρι Κέιν.

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει η χρονιά και για την Τότεναμ βέβαια, που με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και απολογισμό 10 βαθμών, ευρισκόμενη έτσι στην 2η θέση της Premier League.