Ο Κέιν πήγε «κόντρα στους κανόνες» για να κλείσει το «deal» με την Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Oliver Kaelke/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ο Κέιν πήγε «κόντρα στους κανόνες» για να κλείσει το «deal» με την Μπάγερν

Κώστας Τόπας 15:35 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 06.09.2023

Ο επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, αποκάλυψε ότι ο Χάρι Κέιν πήγε κόντρα στον κανόνες κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους.

Ο Χάρι Κέιν ζήτησε άφησε την καριέρα του στην Premier League, καθώς υπέγραψε στους πρωταθλητές Γερμανίας, σε μια συμφωνία που έφτασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος φορ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη Μπάγερν, καθώς η ομάδα του έχασε 3-0 από τη Λειψία στον τελικό του DFL Supercup.

Ωστόσο, έχει σκοράρει τρία γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της Bundesliga, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα από την πρώτη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Χάρι Κέιν ωστόσο είχε ήδη εντυπωσιάσει τα αφεντικά των Βαυαρών πριν καν μετακομίσει στο Μόναχο, με τον Ρουμενίγκε να συζητά τη μεταγραφή, αποκαλύπτοντας ότι ο Άγγλος επιθετικός πήγε κόντρα στους κανόνες, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους.

Ο 67χρονος είπε ότι ο Κέιν ήταν πρόθυμος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στη Μπάγερν, υποστηρίζοντας ότι θα απαντούσε στα μηνύματα μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

«Όλοι συμφωνήσαμε στην επιτροπή του συμβουλίου μας από την πρώτη μέρα ότι θέλαμε να κάνουμε αυτή τη μεταγραφή. Όλοι τότε είχαν τη δουλειά τους και η δική μου ήταν να κρατάω πολύ επαφή με τον Χάρι. Του μίλησα πολύ και αμέσως κατάλαβα τι καλό παιδί είναι. Είχα την πρώτη επαφή μαζί του όταν ήταν ακόμα σε διακοπές στις Μπαχάμες».

Ο Ρουμενίγκε πρόσθεσε: «Του έγραψα ότι θα ήθελα να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο και εκείνος - όπως πάντα αργότερα - απάντησε μέσα σε μόλις δύο λεπτά, κάτι που δεν είναι ο κανόνας ούτε στον κόσμο των μηνυμάτων WhatsApp. Του είπα: "Θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, γιατί όλοι πιστεύουμε ότι είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος σε ολόκληρη τη μεταγραφική αγορά για εμάς"».

 Ο Ρουμενίγκε είπε επίσης στον Κέιν για τη δική του εμπειρία από την αποχώρηση από την Μπάγερν για την Ίντερ το 1984, κάνοντας συγκρίσεις με την κατάσταση του Άγγλου σταρ στην Τότεναμ.

«Του είπα και για τη δική μου μεταγραφή στην Ίντερ το 1984.  Είχα τα πάντα στην Μπάγερν, ήμουν ουσιαστικά ο βασιλιάς με ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά ήθελα ακόμα να αποκτήσω αυτή τη νέα εμπειρία στο εξωτερικό και μετά του είπα ότι δεν ήταν εύκολη μεταγραφή ούτε για μένα», κατέληξε ο Ρουμενίγκε.