Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Τότεναμ για τη Γαλατασαράι

Ντομπελέ

i

©Intime

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Τότεναμ για τη Γαλατασαράι

Κώστας Τσιακλής 18:27 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 04.09.2023

Η Γαλατασαράι θα αποκτήσει όπως όλα δείχνουν δύο ποδοσφαιριστές από την Τότεναμ.

Η Γαλατασαράι συνεχίζει απτόητη τις μεταγραφές και ετοιμάζεται να αποκτήσει δύο παίκτες από την Τότεναμ. Οι Τούρκοι θα πάρουν ως δανεικό τον Τανγκί Ντομπελέ ενώ θα αγοράσουν με κανονική μεταγραφή τον Ντάβιντσον Σάντσες.

Η Γαλατασαράι έχει πραγματοποιήσει δυνατές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι ωστόσο θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο την ομάδα της για να είναι έτοιμη για τις προκλήσεις σε πρωτάθλημα και Champions League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κληρώθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κοπεγχάγη.

Οι Τούρκοι λοιπόν προσθέτουν τις τελευταίες τους πινελιές στο ρόστερ και αυτές προέρχονται και πάλι από την Αγγλία. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γαλατασαράι έφτασε σε συμφωνία με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Τανγκί Ντομπελέ. Μάλιστα όπως αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων και θα πετάξει σύντομα στην Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Επιπλέον η Γαλατασαράι προσπαθεί να αποκτήσει από τους Λονδρέζους και τον Ντάβιντσον Σάντσες. Οι διαπραγματεύσεις για μόνιμη μεταγραφή φαίνεται να βρίσκονται σε καλό στάδιο αφού οι δύο πλευρές είναι στο στάδιο των τελευταίων λεπτομερειών. 

Οι Τούρκοι το φετινό καλοκαίρι έχουν προχωρήσει σε 11 μεταγραφές, με αρκετές από αυτές να είναι αρκετά ποιοτικές. Ο λόγος φυσικά για τους Μάουρο Ικάρντι, Κερέμ Ντεμιρμπάι, Ανχελίνο, Σεντρίκ Μπακαμπού, Ουίλφριντ Ζαχά και Χακίμ Ζίγιεχ. Μάλιστα όλες αυτές οι συγκεκριμένες προσθήκες δεν κόστισαν παραπάνω από 15 εκατομμύρια αφού μερικοί αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι και άλλοι ως δανεικοί.