Νεϊμάρ: «Με τον Μέσι ζήσαμε μια κόλαση στην Παρί»

Λιονέλ Μέσι & Νεϊμάρ

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Νεϊμάρ: «Με τον Μέσι ζήσαμε μια κόλαση στην Παρί»

Κώστας Τόπας 13:14 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 04.09.2023

Ο Νεϊμάρ μίλησε για τις άσχημες στιγμές που πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ ανέλυσε το τελευταίο στάδιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας και δήλωσε τόσο ο ίδιος όσο και ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκαν μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν για να γράψουν ιστορία.

«Ημασταν στην Παρί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να γίνουμε πρωταθλητές, να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία. Οπότε αρχίσαμε να παίζουμε ξανά μαζί, μαζευτήκαμε εκεί για να γράψουμε ιστορία. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά στο Globo Esporte o Νεϊμάρ.

Επιπλέον, περιέγραψε την τελευταία σεζόν του Μέσι με τους Παριζιάνους λέγοντας πως: «Ανέβηκε στον παράδεισο με την Αργεντινή, ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτόν, αλλά στο Παρίσι έζησε την κόλαση. Οπως έζησα κι εγώ. Κατά τη γνώμη μου, κρίθηκε άδικα στο Παρίσι, είχε μια αποχώρηση που ποδοσφαιρικά δεν του άξιζε».

Ο Νέι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει ντεμπούτο με την Αλ Χιλάλ λόγω τραυματισμού, επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη Σάντος, τον σύλλογο της ζωής του: «Θέλω να παίξω ξανά στη Σάντος. Δεν ξέρω πότε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω».