Τα έψαλλαν στους παίκτες οι ultras της Λυών μετά την ήττα από την Παρί: «Μη λερώνετε τη φανέλα μας» (vid)

Λυών

i

PrtScr

Τα έψαλλαν στους παίκτες οι ultras της Λυών μετά την ήττα από την Παρί: «Μη λερώνετε τη φανέλα μας» (vid)

Κώστας Τόπας 09:12 - 04.09.2023

Οι οπαδοί της Λυών τα έψαλαν στους παίκτες μετά τη νέα ήττα της ομάδας τους στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1.

Μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-4) την 4η αγωνιστική της Ligue 1, οι οργανωμένοι της Λυών, μίλησαν στους παίκτες προκειμένου να τους στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, ενώ ο σύλλογος του Ροδανού βρίσκεται στη μέση μιας κρίσης.

«Το μήνυμα είναι για όσους υποθέτουν ότι είναι αρχηγοί των αποδυτηρίων. Και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Εσείς είστε αυτοί που φοράτε τη φανέλα της Λυών. Υπήρχαν άνθρωποι που φόρεσαν τη φανέλα της Λυών πριν από εσάς που έδωσαν τα πάντα για αυτήν. Μην τη λερώνετε. Δεν έχετε το δικαίωμα», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Λυών στους παίκτες μετά το «κάζο» από τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ των Λιονέ, Άντονι Λόπες αντέδρασε στα λόγια των οπαδών της ομάδας του, τονίζοντας ότι: «Μπορούμε να καταλάβουμε τον θυμό. Σήμερα προσπαθήσαμε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, Δεν υπάρχουν θετικά. Πολλά πράγματα ειπώθηκαν στο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Η ζημιά έγινε, είχαμε έναν καταστροφικό μήνα. Πήραμε έναν βαθμό στα τέσσερα παιχνίδια. Δεν το αξίζουμε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά της Λυών, η οποία μετά την ήττα από την Παρί βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις έναν βαθμό.