Υπέγραψε στην Αλ Ετιφάκ ο Βαϊνάλντουμ της Παρί Σεν Ζερμέν

Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ

Υπέγραψε στην Αλ Ετιφάκ ο Βαϊνάλντουμ της Παρί Σεν Ζερμέν

Μαρία Δαλιάνη • 15:25 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλ Ετιφάκ ολοκληρώθηκε.

Παίκτης της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ πρέπει να θεωρείται ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ολλανδού μέσου και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Να θυμίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και οι ομάδες μπορούν να συνεχίσουν την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ο 32χρονος Ολλανδός μέσος αγωνιζόταν πέρυσι ως δανεικός στην Ρόμα, ωστόσο δεν κατάφερε από την αρχή της σεζόν να βοηθήσει του «τζαλορόσι» ,καθώς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο Βαϊνάλντουμ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια για 1.092 λεπτά όπου και σκόραρε δύο γκολ ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Η Ρόμα ωστόσο, δεν ικανοποιήθηκε από την παρουσία του και έτσι τον άφησε να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία είχε και συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολλανδός όμως δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε με τις δύο πλευρές να ήθελαν από κοινού να βρουν μία λύση.

Τελικά, η λύση δόθηκε από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η Ευρώπη χάνει τα μεγαλύτερά της αστέρια για τα δολάρια και τα πετροδόλαρα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:54 - 02.09.2023

Η Ευρώπη χάνει τα μεγαλύτερά της αστέρια για τα δολάρια και τα πετροδόλαρα (vids)

Μέσα σε επτά μήνες τα ευρωπαϊκά γήπεδα έχασαν τα τρία μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, με τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ να εγκαταλείπουν τη Γηραιά Ήπειρο για νέες περιπέτειες και παχυλά συμβόλαια στη Σαουδική Αραβία και στις ΗΠΑ.

Ο Βαϊνάλντουμ πέρασε σήμερα (2/09) τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο.