Άνετη επικράτηση για την Παρί Σεν Ζερμέν, 4-1 τη Λιών

Πανηγυρισμοί παικτών Παρί Σεν Ζερμέν

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images

Άνετη επικράτηση για την Παρί Σεν Ζερμέν, 4-1 τη Λιών

Sportal newsroom 23:37 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 04.09.2023

Εύκολη βραδιά είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας επί της Λιών με 4-1, για την 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Λιών με 4-1, με φόντο την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «κλείδωσε» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, με τα δύο τέρματα του Κιλιάν Εμπαπέ.  

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να ανοίξου το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ. Η Παρί συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς με τον Ασράφ Χακίμι. Στο 20ο λεπτό ο Μαροκινός μπακ σκόραρε εξ επαφής μετά από ριμπάουντ που κατέληξε στα πόδια του. 

Στο 38ο λεπτό ήταν η σειρά του Μάρκο Ασένσιο να σκοράρει. Ο Μάνουελ Ουγκάρτε με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ισπανό, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 της ομάδας του. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Λόπες και έκανε το 4-0 για την Παρί. Το τελικό 4-1 για τη Λιών διαμόρφωσε στο 74ο λεπτό ο Κοραντέν Τολισό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ