Πρώτη και αήττητη η Μονακό - Κέρδισε με άνετη τριάρα την Λανς

Μονακό - Λανς

i

©printscreen

Πρώτη και αήττητη η Μονακό - Κέρδισε με άνετη τριάρα την Λανς

Κωνσταντίνος Ζήκος 23:55 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 02.09.2023

Η εξαιρετική και άκρως αποτελεσματική Μονακό, επικράτησε με άνεση επί της Λανς με 3-0 για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 και οδηγεί πλέον μόνη την κούρσα του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ασταμάτητη μοιάζει η Μονακό με την έναρξη της Ligue 1, αφού επικράτησε άνετα και της Λανς με 3-0 και «οδηγεί την κούρσα» του πρωταθλήματος. Οι «Μονεγάσκοι» συνεχίζουν αήττητοι, με τρείς νίκες και μία ισοπαλία τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στη Γαλλία.

H αναμέτρηση ξεκίνησε με πολλές σκληρές μονομαχίες, με τις σημαντικές φάσεις να είναι ελάχιστες. Η Μονακό ξεκίνησε σταδιακά να «ανεβάζει ρυθμό», με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό. Με κεφαλιά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ενρίκε, ο κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Στεφάν Σινγκό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 36ο λεπτό, ο Γκολόβιν διπλασίασε τα τέρματα των «Μονεγάσκων», τελειώνοντας όμορφα την φάση που δημιούργησε ο Μιναμίνο. Έτσι, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με την Μονακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια, ούσα ανώτερη των φιλοξενούμενων. Το οριστικό τέλος στα όνειρα της Λανς, ήρθε στο 59ο λεπτό, με τον Γκιγιέρμο Μαριπάν να στέλνει με όμορφη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 59ο λεπτό, κάνοντας το 3-0.

Με την συγκεκριμένη νίκη, η Μονακό παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Ligue 1, ούσα αήττητη με τρείς νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετα, η Λανς, «βυθίστηκε» στην 17η θέση, με τον απογοητευτικό απολογισμό της μίας ισοπαλίας και των τριών ηττών.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής(5η)