Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο ηλεκτρονικός πίνακας στο Αγρίνιο

i

Intime

Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:56 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 12.09.2023

Η κάθετη στάση του Παναιτωλικού και η αρνητική γνώμη της Αστυνομίας, δεν θα επιτρέψουν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρεθούν στις εξέδρες το Σάββατο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής μετά την επανέναρξη της Super League. Η οποία είχε διακοπεί εξαιτίας των προκριματικών του Euro 2024.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Διότι η γηπεδούχος ΠΑΕ γνωστοποίησε πως θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική που είχε εξαγγείλει από πέρυσι: δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους.

Αυτό σημαίνει πως στο γήπεδο του Παναιτωλικού δεν θα ανοίξει κάποια θύρα για εκδρομείς από την Αθήνα ή για ντόπιους φίλους του Τριφυλλιού.

Από τον Παναθηναϊκό υπήρχε η πρόθεση να διερευνηθεί η δυνατότητα για την παρουσία του κόσμου του, όμως εξαρχής η στάση των γηπεδούχων ήταν κάθετη και δεν το συζήτησαν καν.

Άρα, οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν με τις ίδιες συνθήκες που είχαν στους Ζωσιμάδες την 3η αγωνιστική εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα: μόνο με θεατές από την ευρύτερη περιοχή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αρνητική ήταν και η γνωμοδότηση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία δεν ήθελε να αναλάβει την επιτήρηση οπαδών του Παναθηναϊκού.