Επιμένει για Μπακασέτα η Βόλφσμπουργκ: Έτοιμη να προσφέρει επτά εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Επιμένει για Μπακασέτα η Βόλφσμπουργκ: Έτοιμη να προσφέρει επτά εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της

Κώστας Τόπας 15:40 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 05.04.2023

Συνεχίζει το πρέσινγκ η Βόλφσμπουργκ στην Τράμπζονσπορ, ώστε να πείσει την τουρκική ομάδα να παραχωρήσει τον Τάσο Μπακασέτα το προσεχές καλοκαίρι.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης. Οπως της Βόλφσμπουργκ.

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί εδώ κι αρκετό διάστημα την πορεία του 29χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού κι έχει σχηματίσει μια άκρως θετική άποψη για τον Μπακασέτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τουρκική «Fanatik», η Βόλφσμπουργκ αναμένεται να χτυπήσει σύντομα την πόρτα της Τράμπζονσπορ, προκειμένου να της καταθέσει πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά μαζί με τα μπόνους που θα προσφέρουν οι Γερμανοί, ώστε να πείσουν την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας να παραχωρήσει τον Τάσο Μπακασέτα. Φέτος, το κοντέρ αριθμεί 35 ματς/11 γκολ/11 ασίστ και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες, ο Τάσος Μπακασέτας έφτασε τα 20 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στην ομάδα, επίδοση που τον καθιστά κορυφαίο της σκόρερ στο διάστημα αυτό, αφού ξεπέρασε τον Νιγηριανό Άντονι Ενουακουέμε, που δεν βρίσκεται πλέον σ' αυτήν και είχε 19.