Μπακασέτας: «Κορόιδευα τον Σιώπη για το αν θα σκοράρει και έβαλε γκολάρα»

Μπακασέτας και Σιώπης

Μπακασέτας: «Κορόιδευα τον Σιώπη για το αν θα σκοράρει και έβαλε γκολάρα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:09 - 25.03.2023

Στην αδελφική του σχέση με τον Μανώλη Σιώπη στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο της υποχρεώσεις όσον αφορά τα προκριματικά του Euro 2024, επικρατώντας εκτός έδρας του Γιβραλτάρ με 0-3. 

Ένα από τα γκολ ήρθε από τα πόδια του Μανώλη Σιώπη ο οποίος έσπευσε να το πανηγυρίσει παρέα με τον συμπαίκτη του στην Τραμπζονσπόρ, Τάσο Μπακασέτα. Ο δεύτερος στάθηκε σε αυτόν τον πανηγυρισμό μετά το ματς, μιλώντας για την αδερφική τους σχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha:

Για το παιχνίδι: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό απ' όλα. Έχεις περισσότερο αυτοπεποίθηση και πας με άλλο αέρα. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Βεβαίως θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ».

Για τον Σιωπή: «Ξέρω τι ευθύνες μου αναλογούν. Πάνω από όλα είναι η νίκη. Για τον σιωπή είναι ιδιαίτερη στιγμή γιατί είναι ο παίκτης που έχω παίξει περισσότερο απ'όλους. Χάρηκα περισσότερο από τον ίδιο για το γκολ. Μάλιστα τον κορόιδευα για το αν θα σκοράρει και τελικά πέτυχε γκολάρα».