Μπακασέτας για το επεισόδιο με Τάισον: «Συγγνώμη, ήταν λάθος μου - Ατυχής η σύνδεση με την Εθνική και η στοχευμένη επίθεση»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Μπακασέτας για το επεισόδιο με Τάισον: «Συγγνώμη, ήταν λάθος μου - Ατυχής η σύνδεση με την Εθνική και η στοχευμένη επίθεση»

Κώστας Τόπας 08:12 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 15.02.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας μέσα από τα social media τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Τάισον και ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίθεση στον Τάσο Μπακασέτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τον Τάισον και την αποβολή και των δύο παικτών από τον Ολλανδό ρέφερι, Άλαρντ Λίτουντ. Οι δύο παίκτες είχαν μία αψιμαχία με εκατέρωθεν χειρονομίες, με το συμβάν να προκαλεί μία γενικότερη σύρραξη στις αναμέτρηση.

Από το «τριφύλλι», κατηγόρησαν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για «γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις» και έκαναν λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Από την άλλη, ο Τάισον με ανάρτησή του τόνισε πως απολογείται για την αποβολή του και πως ζητάει συγγνώμη από όλους για την ένταση που υπήρξε με τον Μπακασέτα.

Θέση πήρε και ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του και παράλληλα σημείωσε ότι είναι ατυχής η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας.

«Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την αποβολή μου και ό, τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ' έναν αγώνα δεν μπορείς πάντα να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου. Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής. Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα κι ανά περίσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.