Αυτό είναι το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ο Μπακασέτας κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Μπακασέτας στον Πανιώνιο

i

© Intime

Αυτό είναι το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ο Μπακασέτας κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:27 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 23.01.2024

Η έμπνευση του Τάσου Μπακασέτα και η γκάφα του Στιλ οδήγησαν στο μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ο διεθνής μεσοεπιθετικός κόντρα στο «τριφύλλι».

Σε ρυθμούς... Μπακασέτα κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού.

Τη Δευτέρα (22/1), η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε και με τη... βούλα την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα με μετεγγραφή από την Τραμπζονσπόρ! Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Ο 30χρονος άσος αποτελεί ενίσχυση κορυφαίου επιπέδου για το Τριφύλλι. Με την απόκτησή του δίνεται ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει παράλληλα και στα γήπεδα της Stoiximan Super League. Πριν μετακομίσει στην Τουρκία, ο ίδιος είχε αγωνιστεί με τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολης, του Άρη, του Πανιώνιου και φυσικά την ΑΕΚ, η οποία είχε αποτελέσει τον τελευταίο εγχώριο σταθμό του πριν τον επαναπατρισμό.

Η πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα τον έφερε αντιμέτωπο αρκετές φορές με τον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να μετράει συνολικά εννιά ματς κόντρα στη νυν του ομάδα, με απολογισμό ένα γκολ.

Το μοναδικό γκολ κόντρα στο «τριφύλλι»

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015, στην πρώτη σεζόν του Μπακασέτα με τη φανέλα του Πανιώνιου, ο 22χρονος τότε μεσοεπιθετικός είχε παίξει καθοριστικό ρόλο για τις επιτυχίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας ήταν αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα (1-0), με ένα γκολ που δεν βλέπουμε συχνά. Στο 33ο λεπτό ο ίδιος είχε την έμπνευση να δοκιμάσει απευθείας μία εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση και... δικαιώθηκε. Το λάθος του Στιλ και η δύναμη της εκτέλεσης έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το γήπεδο να πάρει... φωτιά.

Δείτε εδώ το γκολ: