Μπακογιάννης: «Δεν έχω ίχνος αντικειμενικότητας όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό»
i

Κώστας Μπακογιάννης / ©intime

Μπακογιάννης: «Δεν έχω ίχνος αντικειμενικότητας όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 22:27 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 13.02.2023

Ο Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε πως το νέο γήπεδο του Βοτανικού θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, τονίζοντας πως δεν είναι αντικειμενικός όταν μιλάει για τον Παναθηναϊκό.

Την Δευτέρα (13/2) πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε χώρο δίπλα από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Όταν λοιπόν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τον κάλεσε να μιλήσει, εκείνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό -όπως ήταν φυσιολογικό- καθώς το έργο ουσιαστικά «πήρε μπρος» επί των ημερών του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως το νέο γήπεδο των «πρασίνων» θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, τόνισε πως Παναθηναϊκός=Αθήνα και το αντίστροφο, ενώ παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός όταν μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα. 

«Δεν έχω ίχνος αντικειμενικότητας όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό. Ούτε προσποιούμαι, θεωρώ άλλωστε ότι δεν χρειάζεται να μπαίνεις στον κόπο. Αθήνα=Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός=Αθήνα, είναι τόσο απλό.

Δεν θα πω για τη Διπλή Ανάπλαση, δεν θα πω για τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Ούτε θα πω για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη που είναι πρότυπες, ένα κόσμημα. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Περάσαμε από συμπληγάδες, αλλά είμαστε εδώ και στέκουμε όρθιοι και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αθηναίων.