Μπαλογιάννης: «Στόχος μας να κατακτήσουμε την κορυφή στα playouts»

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης

i

© Intime

Μπαλογιάννης: «Στόχος μας να κατακτήσουμε την κορυφή στα playouts»

Sportal newsroom 17:51 - 27.04.2023

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μίλησε εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τον Ατρόμητο και ξεκαθάρισε πως στόχος του ΟΦΗ είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των playouts.

Το Σάββατο (29/4) ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπως τόνισε και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα
SUPER LEAGUE 2

18:17 - 26.04.2023

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα

Συμφωνία για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων από το στοίχημα προήλθε από τη συνάντηση του νέου προέδρου της Super League 2 Πέτρου Μαρτσούκου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, μία καλή τακτικά ομάδα όσον αφορά στο πλάνο της. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι να πάμε σε ένα ματς εκτός έδρας, όπου τα πάμε καλά. Πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. 

Φυσικά το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο, είναι μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους βαθμούς, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση των playouts, από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος μας. Θεωρώ θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως αυτό να είναι ένα καίριο ματς για την πρωτιά».

Είχα έναν τραυματισμό, τώρα είμαι έτοιμος νιώθω καλά, έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».