Μπαλτάκος: «Δεν βιαζόμαστε για τον προπονητή της Εθνικής - Οτιδήποτε γράφεται είναι σκέψεις δημοσιογράφων ή τρίτων»

Τάκης Μπαλτάκος

i

ΕΠΟ

Μπαλτάκος: «Δεν βιαζόμαστε για τον προπονητή της Εθνικής - Οτιδήποτε γράφεται είναι σκέψεις δημοσιογράφων ή τρίτων»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:51 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 31.03.2024

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής, για τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά και τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, για τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά και τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής: «Δεν υπάρχει παιχνίδι το επόμενο διάστημα. Υπάρχει άνεση, δε βιαζόμαστε τόσο πολύ, το φιλικό με τη Γερμανία είναι στις 7 Ιουνίου. Μέσα στον Απρίλιο θα κλείσει το θέμα».

Για τα ονόματα που γράφονται: «Οτιδήποτε γράφεται είναι σκέψεις δημοσιογράφων ή τρίτων. Δεν υπάρχει ονοματολογία από την πλευρά μας».

Για τη σχέση του με τον Πογέτ και τη άποψή του για την πορεία της Εθνικής: «Δεν θα απαντήσω. Δεν θέλω να εκφραστώ πριν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ότι και να πως θα εκτιμηθεί έτσι ή αλλιώς και δεν θέλω να δώσω τροφή».

Για την ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ: «Δεν έχει κάτσει ακόμα η μπίλια για την ημερομηνία των εκλογών».

Συγχαρητήρια από Ινφαντίνο σε Μπαλτάκο

Ο Τάκης Μπαλτάκος έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, για το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών.

«Θερμή συγχαρητήρια επιστολή για την παρουσίαση του Στρατηγικού Πλάνου Ποδοσφαίρου Γυναικών η οποία έγινε την Πέμπτη 07/03 απέστειλε ο πρόεδρος της FIFA κ. Τζιάνι Ινφαντίνο στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Μπαλτάκος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ιάκωβο Φιλιππούση και σε όλα τα στελέχη που σχεδίασαν, επεξεργάστηκαν και υλοποίησαν όλα τα σχετιζόμενα με την εκδήλωση παρουσίασης του Στρατηγικού Πλάνου».