Μπαλτάκος: «Είναι αδύνατον να αλλάξει ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός» (vid)
i

Ο Τάκης Μπαλτάκος / © Intime

Μπαλτάκος: «Είναι αδύνατον να αλλάξει ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός» (vid)

Sportal newsroom 19:47 - 02.02.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα αλλάξει ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει το ερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Elite Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα την Κυριακή (05/02, 20:30).

Αυτό το γεγονός όμως προκάλεσε την την αντίδραση των «ερυθρόλευκων», οι οποίο εξέδωσαν ανακοίνωση απαιτώντας την αντικατάστασή του.

Το αίτημα των Πειραιωτών πάντως δεν φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό όπως εξήγησε ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στην ΕΡΤ 3, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τονίζει ότι δεν προλαβαίνει να αλλαχθεί ο διαιτητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Γιατί ζητάει αλλαγή του διαιτητή ο Ολυμπιακός: Το ματς με τη Ντιναμό που μετέτρεψε σε «κόκκινο πανί» τον Κρούζλιακ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:47 - 02.02.2023

Γιατί ζητάει αλλαγή του διαιτητή ο Ολυμπιακός: Το ματς με τη Ντιναμό που μετέτρεψε σε «κόκκινο πανί» τον Κρούζλιακ (vids)

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τον ορισμό του διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απαιτώντας αντικατάστασή του.

«Δεν είναι ευχάριστο οι ανακοινώσεις διότι το κλίμα δυναμιτίζεται, τα ξέρουμε όλοι αυτό δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ. Είναι κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, είναι σύνηθες, δεν είναι σπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διακοπεί και εύκολα αυτή η εμμονή, ας το πούμε έτσι, των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά.

Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται μην ξεχνάμε πως για να αντικατασταθεί πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ. 

Δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας, αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες».