«Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς τσεκάρουν την περίπτωση του Μπάμπα»

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

«Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς τσεκάρουν την περίπτωση του Μπάμπα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:24 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 29.05.2024

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες...

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία ο Ράχμαν Μπάμπα.

Ο Γκανέζος μπακ επέστρεψε το καλοκαίρι στην Τούμπα και με το... καλημέρα αποτέλεσε ένα πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος μετράει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026.

Όπως είναι λογικό, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μπάμπα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, καθώς ο ακραίος οπισθοφύλακας των ασπρόμαυρων βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «East Anglian», ένας σκάουτερ της Μπρέντφορντ έδωσε το «παρών» στην Τούμπα στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ με σκοπό να δει από κοντά τον 29χρονο αμυντικό, ενώ μία ακόμη από τις ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωση του Γκανέζου είναι και η Ίπσουιτς, η οποία έπειτα από μία απίθανη πορεία στην Championship, ανέβηκε στα... σαλόνια της Premier League κι έχει βάλει μπρος στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Ο αριστερός μπακ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Ίπσουιτς Τάουν και Μπρέντφορντ. Ο Ράχμαν φέρεται να κερδίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο με το τρέχον τριετές συμβόλαιό του, αλλά θα μπορούσε να διπλασιάσει τον μισθό του με την επιστροφή του στην Premier League, όπου έπαιξε 14 παιχνίδια για την Τσέλσι», τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα κι ακόμη πέντε παίκτες θα χάσουν το ντέρμπι με τον Άρη αν... κιτρινιστούν

Το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό βάφτηκε «ασπρόμαυρο» και αποτελεί παρελθόν!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της κορυφής και πλέον στρέφει την προσοχή της στην σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (15/5, 20:00).

Σε αυτό το ματς απέναντι στο «τριφύλλι», έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς βρίσκονται στο όριο καρτών κι αν δεχτούν ακόμη μία κίτρινη, θα απουσιάσουν από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο λόγος γίνεται για τους Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Μπάμπα, Ότο και Κουλιεράκη, οι οποίοι αποτελούν σημαντικά «εργαλεία» στη φαρέτρα του Λουτσέσκου.