Μπαράζ δημοσιευμάτων για Τερίμ στην Τουρκία

Φατίχ Τερίμ

i

©Intime

Μπαράζ δημοσιευμάτων για Τερίμ στην Τουρκία

Sportal newsroom 11:09 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 06.03.2024

Στην Τουρκία, δημοσιεύματα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Πριν από μερικές ημέρες, οι «πράσινοι» έμειναν στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε παράπονα τόσο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 96’ στη φάση του Ιωαννίδη, όσο και για τις καθυστερήσεις που κρατήθηκαν.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίξαμε πολύ καλά. Μετά δείξαμε τον χαρακτήρα μας και παίξαμε καλύτερα. Βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή του β' ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Παλάσιος. Χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε. Από τη μέρα που έχω έρθει δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Αυτό που θέλω να πω ότι μόνο στο πέναλτι το ματς καθυστέρησε 5 λεπτά.

Πέντε αλλαγές έκανε ο ΟΦΗ, τρεις εμείς, υπήρχαν τραυματίες και είχαμε μόνο 7 λεπτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Άσχετα αν παίζουμε καλά ή όχι. Αν δεν είμαστε καλοί θα το κοιτάξουμε εμείς. Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR, που είναι ο διαιτητής;

Εγώ δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε πόντους, αλλά θέλουμε να παίζουμε μπάλα. Πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που θέλουν να παίζουν όχι αυτές που θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς δε θέλουμε να ψάχνουμε αν ήταν φάουλ ή όχι. Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα της yenisafak.com

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ για την διαιτιησία, έγιναν ιδιαίτερη αναφορά σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, η «sabah.com.tr» αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της ότι «ο Φατίχ Τερίμ βίωσε σοκ στην Ελλάδα ! Επαναστάτησε για το VAR...».

Το δημοσίευμα της sabah.com.tr

Από την άλλη, η «yenisafak.com» στέκεται στην ατάκα του Τούρκου προπονητή των «πρασίνων» για την διαιτησία και συγκεκριμένα στη δήλωση του Τερίμ: «Στο βόλεϊ έχω δει αυτό που έγινε στο τέλος, λίγες οι καθυστερήσεις».

Επιπλέον, τα τουρκικά δημοσιεύματα και για τα Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος. εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος και τονίζουν πως ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να καταφέρει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.