Οριστικό: Στην Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια ο Γκιντογκάν

Γκιντογκάν και Γκρίλις

Οριστικό: Στην Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια ο Γκιντογκάν

Δημήτρης Χούπης 20:16 - 21.06.2023

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν μετά από εφτά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι θα αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν μετά από εφτά χρόνια θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Γερμανός μέσος έχει συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα», υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων, με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν. 

Ο 32χρονος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Μόναχο και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Η μετακίνησή του στην ομάδα της Βαρκελώνης τα τελευταία 24ωρα θεωρούνταν δεδομένη και τώρα επιβεβαιώθηκε. 

Ο Γερμανός μέσος βρίσκεται στο Μάντσεστερ από τη σεζόν 2016-17 όταν είχε μετακινηθεί από την Ντόρτμουντ στη Σίτι. Έκτοτε είναι ένα από τα βασικά «εργαλεία» του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ήταν και ο αρχηγός της ομάδας φέτος, σηκώνοντας τρεις τίτλους. Το πρωτάθλημα, το FA Cup και το Champions League

Η Σίτι επιμένει στην αθωότητά της μετά τις καταγγελίες της Premier League για οικονομικές παρατυπίες
PREMIER LEAGUE

15:33 - 19.06.2023

Η Σίτι επιμένει στην αθωότητά της μετά τις καταγγελίες της Premier League για οικονομικές παρατυπίες

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο παρά τις τις καταγγελίες της Premier League για οικονομικές παρατυπίες.

Στην εφταετία που έκατσε στην ομάδα του Μάντσεστερ κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τέσσερα Carabao Cup. Την ίδια ώρα πέτυχε εβδομήντα γκολ, ενώ έχει μοιράσει 36 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Γκιντογκάν μάλιστα έγινε και ο παίκτης που πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του FA Cup. Συγκεκριμένα στον φετινό τελικό του κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γερμανός σκόραρε στα 13'' δευτερόλεπτα με ένα άπιαστο βολέ. Ενώ ο ίδιος πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, δίνοντας τη νίκη και το τρόπαιο.