Επαγγελματική νίκη επί της Κάντιθ και φουλ για κούπα η Μπαρτσελόνα
i

Παίκτες Μπαρτσελόνα / David S. Bustamante/Getty Images

Επαγγελματική νίκη επί της Κάντιθ και φουλ για κούπα η Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 00:07 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 20.02.2023

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Κάντιθ, με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να «καθαρίζουν» μέσα σε ένα τετράλεπτο και αύξησε εκ νέου τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.

Ασταμάτητη η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν τη νίκη επί της Κάντιθ με 2-0 στο «Καμπ Νου» χάρη στα γκολ των Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτή τη νίκη οι Καταλανοί αύξησαν ξανά τη διαφορά τους στους οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η ομάδα του Σέρχιο έμεινε στην 17η θέση με 22 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Η αρχή έγινε στο 43ο λεπτό, όταν ο Τόρες με μια ωραία σέντρα βρήκε τον Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός επιθετικός δεν σκόραρε, αλλά πήρε το ριμπάουντ ο Σέρτζι Ρομπέρτο και άνοιξε το σκορ.

Έπειτα από τρία λεπτά ο Λεβαντόφσκι έκανε αυτό που δεν κατάφερε στην προήγουμενη φάση, αφού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στην επανάληψη η Κάντιθ μείωσε, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς υπήρξε φάουλ.