Αδιάφορη... εξάρα της Χιρόνα κόντρα στην Αλμερία (6-2)

Ροντρίγκο Ρικέλμε

i

©Ρικέλμε /Alex Caparros/Getty Images

Αδιάφορη... εξάρα της Χιρόνα κόντρα στην Αλμερία (6-2)

Sportal newsroom 00:17 - 18.02.2023

Σε ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι της La Liga, η Χιρόνα έκανε... πάρτι κόντρα στην Αλμερία και επικράτησε με 6-2 στην έδρα της.

Τι και αν δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον; Η Χιρόνα ήταν ασταμάτητο... τάνκ κόντρα στην Αλμερία, διαλύοντας την αντίπαλο της με το «εκκωφαντικό» 6-2, στο ματς της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνο στο οποίο η γηπεδούχος ξεκίνησε το... πάρτι της, μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Καστεγιάνος έκανε το 1-0 και ένα τέταρτο σχεδόν αργότερα ξανασκόραρε, όμως το τέρμα του αυτή τη φορά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 34' ο Τσουγκάνοφ πέτυχε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Ρικέλμε σκόραρε για το 3-0. Το 4-0 ήρθε από τον Ερναντές, λίγα λεπτά πριν φτάσει το ματς στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξε μία μικρή αντίδραση για την Αλμερία αφού ο Ραχμάνι, στο 66', μείωσε σε 4-1. Εντούτοις, αυτό δεν σταμάτησε τη «φιέστα» των γηπεδουχων, οι οποίοι πρόσθεσαν δύο ακόμα παίκτες στη λίστα των σκόρερ και έφτασαν τον δείκτη στο 6-1 (Μαρτίν και Στουάνι). Το μόνο που κατόρθωσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 6-2 με τον Τουρέ, στο 81'