Μετά τα 18 χαμένα δευτερόλεπτα του Ιανουαρίου, η Μπαρτσελόνα έκλεισε για το καλοκαίρι τον Αραούχο
i

Χούλιαν Αραούχο/©Photo by Shaun Clark/Getty Images/Ideal Images

Μετά τα 18 χαμένα δευτερόλεπτα του Ιανουαρίου, η Μπαρτσελόνα έκλεισε για το καλοκαίρι τον Αραούχο

Κώστας Τόπας 15:22 - 15.02.2023

Αν και η μεταγραφή... χάλασε για 18 δευτερόλεπτα στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μπαρτσελόνα τελικά κατάφερε να κάνει δικό της τον Χουλιάν Αραούχο ενόψει του καλοκαιριού.

Η Μπαρτσελόνα είχε στα ραντάρ της τον 21χρονο Μεξικανό δεξιό μπακ της Λος Άντζελες Γκάλαξι, Χουλιάν Αραούχο, για τον οποίο αποφάσισε να κινηθεί την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο νεαρός αμυντικός αποτέλεσε επιλογή του Τσάβι, μετά την αποχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος των «μπλαουγκράνα», καθώς παρά τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών η μεταγραφή ματαιώθηκε, μιας και υπήρχε καθυστέρηση στην ανταλλαγή των εγγράφων για 18 δευτερόλεπτα, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι.

Τελικά, αφού έχασε τη μεταγραφή του Χούλιαν Αραούχο στις 31 Ιανουαρίου, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη μάχη. Οι Καταλανοί συμφώνησαν με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για ένα ποσό λίγο λιγότερο από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε. Ο δεξιός μπακ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.