Τσάβι: «Μάθαμε να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς, η διαφορά με τη Ρεάλ δε σημαίνει κάτι»

Τσάβι

i

Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τσάβι: «Μάθαμε να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς, η διαφορά με τη Ρεάλ δε σημαίνει κάτι»

Sportal newsroom 13:57 - 13.02.2023

Ο Τσάβι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του μετά την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, επικρατώντας στο «Ceramica» με 1-0 της Βιγιαρεάλ.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Τσάβι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε ότι το +11 από τη Ρεάλ δεν σημαίνει τίποτα, καθώς είναι πολύ νωρίς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θλίψη στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Απεβίωσε ο Μάρκος Αλόνσο Πένια, πατέρας του Μάρκος Αλόνσο
LA LIGA

12:05 - 09.02.2023

Θλίψη στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Απεβίωσε ο Μάρκος Αλόνσο Πένια, πατέρας του Μάρκος Αλόνσο

Θλίψη στο ισπανικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάρκος Αλόνσο Πένια, πατέρα του Μάρκος Αλόνσο, αλλά και βετεράνου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ο αντίπαλος μας κοίταξε στα μάτια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και ήμασταν ακριβείς στον οργανωτικό τομέα, καθώς και στην πίεσή μας μετά την απώλεια της μπάλας.

Γνωρίζαμε ότι η Βιγιαρεάλ εκτίθεται πολύ και ότι παίζε ένας εναντίον ενός, σχεδόν σε όλο το γήπεδο. Το μόνο πράγμα που μας έλειψε, ήταν να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά όλα τα άλλα ήταν υπέροχα.

Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και καθαρή εστία. Η διαφορά με την Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. 11 βαθμοί με έναν αγώνα περισσότερο) δεν σημαίνει κάτι, υπάρχουν ακόμη 17-18 αγώνες. Είναι πολλοί, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Εχουμε μάθει να κερδίζουμε αυτούς τους αγώνες που είναι δύσκολο να κερδίσεις».