Αναστάτωση με Κουντέ στη Μπαρτσελόνα, ελπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αναστάτωση με Κουντέ στη Μπαρτσελόνα, ελπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 09:19 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 25.05.2023

Ο Ζιλ Κουντέ δεν αποκλείει την αποχώρηση από τη Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καραδοκεί.

Την πόρτα της εξόδου από τη Μπαρτσελόνα ανοίγει ο Ζιλ Κουντέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένος που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται η αποχώρησή του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Κουντέ και είναι πιθανό να προχωρήσει σε πρόταση για την αγορά του ή έστω τον δανεισμό του.

Στα ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έχουν χαρακτηριστεί ως οικογένεια, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι όλα τα μέλη ικανοποιημένα, με τον αμυντικό Ζιλ Κούντε να σπάει την αρμονία εκφράζοντας δημόσια την απογοήτευσή του.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης έχει βαρεθεί να παίζει στο δεξί μπακ από τον προπονητή Τσάβι Ερνάντες και θέλει να παίξει στο φυσικό του ρόλο ως σέντερ μπακ.

Το είπε το περασμένο καλοκαίρι και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε την Μπαρτσελόνα έναντι ομάδων όπως η Τσέλσι .

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 50 εκατομμύρια ευρώ (συν 10 εκατ. μπόνους) για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γάλλου, αλλά ενώ υπήρξε βασικός παίκτης στην επιτυχία της στη La Liga Santander δεν ήταν ευχαριστημένος με το πώς, ή πιο σωστά πού, έχει χρησιμοποιηθεί.

Από τις 27 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, οι 18 ήταν ως μπακ, με μόλις εννέα στο κέντρο της άμυνας. Ο Κουντέ δεν αισθάνεται άνετα στη θέση, δεν είναι χαρούμενος που παίζει εκεί και αυτό τον οδήγησε να αμφισβητήσει το μέλλον του στον σύλλογο.

Η Μπαρτσελόνα δεν δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση δεξιού μπακ αυτό το καλοκαίρι. Δεν θέλει να χάσει τον Κουντέ, αλλά αν δεν υπογράψει ένα δεξί μπακ, ίσως προκύψει πρόβλημα. Ο Τσάβι ελπίζει να κρατήσει τον Κουντέ, ωστόσο, οι δυο τους είχαν ήδη μια συνάντηση για αυτό ακριβώς το θέμα. Ο προπονητής ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση πήγε καλά.

Στον αντίποδα, δεν είναι μυστικό ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να συγκεντρώσει κεφάλαια και αν είναι να έχει έναν δυστυχισμένο παίκτη, θα μπορούσε να εξερευνήσει την αγορά και να δει αν μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Το πρόβλημα είναι ότι οι σύλλογοι γνωρίζουν τη θέση της και δεν θα βιαστούν με υψηλές προσφορές».