Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε πως η Μπαρτσελόνα φουλάρει για το «μπαμ» με τον Τούρκο... Μέσι!

Αρντά Γκιουλέρ

i

©Photo by Seskim Photo/MB Media/Getty Images

Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε πως η Μπαρτσελόνα φουλάρει για το «μπαμ» με τον Τούρκο... Μέσι!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να αποκτήσουν τον Τούρκο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, Αρντά Γκιουλέρ.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Μπάγερν, Ντόρτμουντ και άλλοι σύλλογοι της Premier League παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 18χρονου Αρντά Γκιουλέρ.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι τόσο περιζήτητος ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα παιδί «θαύμα» που μερικές φορές βαφτίζεται ως ο επόμενος Μεσούτ Οζίλ και ο νέος Λιονέλ Μέσι και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος για μόλις 17,5 εκατομμύρια ευρώ λόγω μιας ρήτρας αποδέσμευσης που ενεργοποιήθηκε αυτόματα μετά από 1.500 λεπτά παιχνιδιού

Και παρότι οι διεκδικητές είναι πολλοί, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αποτελεί το φαβορί για την απόκτηση του Τούρκου άσου. Μάλιστα, ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ο Ντέκο, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (29/6) για να διαπραγματευτεί με τους ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τους εκπροσώπους του παίκτη.

Όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για την απόκτηση του Γκιουλέρ, με τον Ντέκο να ηγείται των διαπραγματεύσεων.

Η Μπαρτσελόνα έχασε σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram επειδή στήριξε τους ΛΟΑΤΚΙ
LA LIGA

11:44 - 01.07.2023

Η Μπαρτσελόνα έχασε σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram επειδή στήριξε τους ΛΟΑΤΚΙ

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να στηρίξει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα όμως το αποτέλεσμα της πράξης της δεν ήταν το ιδανικό. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο ίνσταγκραμ.

«Ο Ντέκο ήταν στην Κωνσταντινούπολη για την περίπτωση του Γκιουλέρ. Το τμήμα σκάουτινγκ τον παρακολουθεί εδώ και καιρό, ενώ έχουμε και τη γνώμη του Ντέκο. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το deal», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της καταλανικής ομάδας.