Μέσι σε Φάμπρεγκας: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε φίλε τα καλύτερα για τη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου»

Σεσκ Φάμπρεγκας-Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Μέσι σε Φάμπρεγκας: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε φίλε τα καλύτερα για τη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας αποφάσιε να κρεμάσει τα παπούτσια του και ο συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μεσι ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Σεσκ Φάμπρεγκας! Ο Ισπανός μέσος μετά από μια λαμπρή καριέρα 20 χρόνων ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι δεν θα απομακρυνθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων της ιταλικής Κόμο, που αποτέλεσε και τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του. 

Ο Φάμπρεγκας ήταν ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο και αγωνίστηκε στις Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Μονακό. Συνολικά μέτρησε 739 συμμετοχές, 125 γκολ και 217 ασίστ, ενώ ήταν αναπόσπαστο μέρος της «Χρυσής Γενιάς» της εθνικής Ισπανίας, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε μια κυρίαρχη περίοδο μεταξύ 2008 και 2012. 

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν από τους καλύτερους φίλους του Φάμπρεγκας, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να ανεβάζει μια φωτογραφία που απεικονίζει και τους δύο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ξέρεις ήδη το πόσο καλά λόγια έχουμε να πούμε για σένα και την οικογένειά σου Σεσκ Φάμπρεγας. Είσαι φοβερός και θα συνεχίσουμε να περνάμε πολλές στιγμές μαζί. Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε φίλε τα καλύτερα για τη νέα πίστα που έχεις μπροστά σου. Μία τεράστια αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέσι.