Κρόος: «Η γυναίκα μου με άφησε να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο»

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Κρόος: «Η γυναίκα μου με άφησε να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο»

Sportal newsroom 19:03 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 01.07.2023

Ο Τόνι Κρόος αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του, Τζέσικα, στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστορία του Τόνι Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει φτάσει ακόμα στην τελευταία της σελίδα. Ο Γερμανός μέσος υπέγραψε συμφωνία ανανέωσης έως τις 30 Ιουνίου 2024 για να φτάσει στη δέκατη σεζόν του υπερασπιζόμενος τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Στα 33 του, άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι ακόμα σημαντικός στο σχέδιο του Κάρλο Αντσελότι και πως η παρουσία του είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της μεσαίας γραμμής του μέλλοντος, που χτίζει η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι RTL, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τραβήξει παραπάνω απ' όσο αντέχει την ποδοσφαιρική του καριέρα και επιθυμεί να αποσυρθεί σε πολύ καλό επίπεδο ώστε οι οπαδοί των Μαδριλένων να έχουν μόνο καλές αναμνήσεις από εκείνον.

«Θέλω να αποσυρθώ σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν θέλω να μου συμβεί όταν δεν θα είμαι πλέον ο παίκτης που οι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους από το παρελθόν. Υπάρχουν δύο πράγματα που θέλω να αποφύγω: δεν θέλω να αποσυρθώ σε κακή κατάσταση και δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον πάγκο», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός μέσος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του, Τζέσικα, στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Η γυναίκα μου, μου επέτρεψε να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για άλλη μια χρονιά. Μου είπε "κάνε ότι θέλεις" και αυτό το κράτησα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τόνι Κρόος στις εννέα σεζόν του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει παίξει 417 παιχνίδια, όντας ο παίκτης που έχει φορέσει τις περισσότερες φορές τη φανέλα της Βασίλισσας και έχει κερδίσει 20 τίτλους. 4 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 La Liga, 1 Copa del Rey και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας