Ο Βινίσιους εγκαινίασε αθλητικό κέντρο με το όνομά του στο σχολείο που φοιτούσε στην Βραζιλία

Βινίσιους Τζούνιορ

i

© PrtScr

Ο Βινίσιους εγκαινίασε αθλητικό κέντρο με το όνομά του στο σχολείο που φοιτούσε στην Βραζιλία

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, βρέθηκε στα εγκαίνια ενός γηπέδου που πήρε το όνομά του, σε μία μικρή πολιτεία του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Μπορεί πλέον η ζωή του να έχει αλλάξει ριζικά, όμως φαίνεται πως ο Βινίσιους δεν έχει ξεχάσει την καταγωγή του και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μικρός. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ γύρισε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στην πόλη της Βραζιλίας στην οποία μεγάλωσε για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Ένα αθλητικό γήπεδο στο σχολείο του Σάο Γκονζάλο, στο οποίο φοίτησε μικρός ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ονομάστηκε σε Βινίσιους Τζούνιορ, προς τιμήν του 22χρονου Βραζιλιάνου. 

Με αφορμή αυτήν τη κίνηση, ο «Βίνι» κάλεσε τους παλιούς του συμμαθητές με σκοπό να διοργανωθεί ένα ποδοσφαιρικό ματς σε αυτό το καινούργιο γήπεδο κόντρα στους τωρινούς μαθητές. Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης του σχολείου, ενώ μία μικρή κοπέλα ήταν αυτή που... έκλεψε την παράσταση. Συγκεκριμένα, η νεαρή μαθήτρια έγινε viral στο Tik Tok καθώς έλειπε εκείνη τη μέρα από το σχολείο και δεν κατάφερε να δει από κοντά το είδωλό της. «Πράγματα που συμβαίνουν όταν δεν πηγαίνω στο μάθημα!», έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα κάτω από το βίντεο.

Στην συνέχεια, το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση και σχολίασε την απόφαση του Βινίσιους να επιστρέψει στην πατρίδα του για αυτόν τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βινίσιους σπούδασε μαζί μας κατά την παιδική του ηλικία και την εφηβεία του. Ήταν πάντα ένας υποδειγματικός μαθητής κι έδειξε την αφοσίωσή του τόσο στην τάξη όσο και στο γήπεδο. 

Πολύ νωρίς έδειξε το πάθος του για το ποδόσφαιρο και με πολλή σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και την υποστήριξη της οικογένειάς του, έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η επίσκεψή του και η επιστροφή στο σχολείο μας πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για όλους τους μαθητές μας, με σκοπό να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη ταλέντων, είτε στον αθλητισμό, είτε στην τέχνη, την επιστήμη ή οποιονδήποτε άλλο τομέα».

Η εκρηκτική Ανίτα που βρέθηκε στην αγκαλιά του Βινίσιους στη Φλόριντα

Νέο ειδύλλιο στο χώρο του ποδοσφαίρου; Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε κοινή εμφάνιση με την Ανίτα, η οποία μάγεψε το κοινό στο «Κεμάλ Ατατούρκ», λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ το βράδυ της 10ης Ιουνίου. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι στο Μαϊάμι, φουντώνοντας τις φήμες για τον έρωτά τους.