Ο Βινίσιους ανανεώνει με την Ρεάλ με ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισ. ευρώ

Βινίσιους Τζούνιορ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Ο Βινίσιους ανανεώνει με την Ρεάλ με ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισ. ευρώ

Κώστας Τόπας 10:43 - 27.06.2023

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αναμένεται να υπογράψει πενταετή επέκταση συμβολαίου με ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει το 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία από τον Ιανουάριο, αλλά η ισπανική εφημερίδα Cadena SER ισχυρίζεται ότι Ρεάλ και Βινίσιους αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να κάτσουν ξανά στο τραπέζι για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισ. ευρώ και θα υπάρχει μπόνους εάν ο 22χρονος αστέρας κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ενώ είναι στους Μαδριλένους. Επιπλέον, ο Βινίσιους, ο οποίος ήρθε όγδοος στη λίστα της Χρυσής Μπάλας το 2022, θα γινόταν ο κορυφαίος των «μερένχες».

Η Ρεάλ θέλει να φροντίσει τον πρώην άσο της Φλαμένγκο, ο οποίος εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το 2018, ειδικά υπό το φως του αστέρα της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, που συνδέεται με μεταγραφή στην ισπανική πρωτεύουσα. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι Μαδριλένοι δίνουν προτεραιότητα στον Βινίσιους, ώστε ο εξτρέμ να μην αισθάνεται ότι θα είναι «δεύτερο βιολί» σε περίπτωση που ο Εμπαπέ υπογράψει στον σύλλογο. Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με αυτόν τον τρόπο, ο Βινίσιους θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των Μαδριλένων με ποσό… ρεκόρ. Από την άλλη η ρήτρα του θα είναι στα ύψη.. προκειμένου να μην μπορεί καμία ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση του.