Παλαίμαχος της Ατλέτικο εξαπέλυσε επίθεση στον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες - «Ο χειρότερος άνθρωπος»

Παλαίμαχος της Ατλέτικο εξαπέλυσε επίθεση στον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες - «Ο χειρότερος άνθρωπος»

Γιώργος Σακελλαρίου 09:53 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.06.2023

Ο Ρούμπεν Κανό εξαπέλυσε βολές εναντίον του παλαίμαχου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες.

Ο θρυλικός Μεξικανός φορ Ούγκο Σάντσες δεν είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι οπαδοί ένιωσαν προδοσία όταν αποφάσισε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έγινε ένας από τους σημαντικότερους επιθετικούς της δεκαετίας του ‘80 και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Ο Σάντσες δεν μίλησε ποτέ με καλά λόγια για τους «ροχιμπλάνκος», αν και πέρασε τέσσερις σεζόν και κέρδισε το Copa del Rey το 1985. Όλα αυτά έχουν διαγραφεί από το παρελθόν του.

Στο ντοκιμαντέρ «Hugo Sánchez», ο παλαίμαχος επιθετικός αποκάλυψε ότι υπέφερε πολύ τους πρώτους μήνες του με την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Οι πρώτοι μήνες ήταν οι χειρότεροι που πέρασα στη ζωή μου, είδα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες που έλεγαν ότι θέλουμε ποδοσφαιριστές, όχι μαριάτσι. Στις εξέδρες μου φώναζαν: «Ινδιάνε. Μπάστ…».

Ο Σάντσες εξήγησε ότι στη σκηνή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ένιωθε «απογοητευμένος και λυπημένος», επειδή δεν μπορούσε να δείξει την ποιότητά του. Έπαιξε, ωστόσο, σε 152 παιχνίδια και σημείωσε 82 γκολ.

Ένας πρώην συμπαίκτης του Μεξικανού άσου, όμως, τον επέκρινε. Ο Σάντσες και ο Ρούμπεν Κανό έπαιξαν μαζί στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τελευταίος, λοιπόν, σχολίασε στο Twitter με αφορμή τα όσα είπε ο Σάντσες: «Ο Ούγκο Σάντσες είναι ο χειρότερος άνθρωπος που είχα ως συμπαίκτη σε όλες τις ομάδες που έπαιξα. Ήταν ύπουλος και άπιστος όσο κανένας άλλος. Δεν άφησε φίλους, ούτε στην Ατλέτικο ούτε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε θα έπρεπε να έχει στο Μεξικό. Το λέω γιατί τον πρώτο χρόνο σχεδόν μείναμε μαζί και βοηθούσαμε πολύ ο ένας τον άλλον».