«Ο Εμπαπέ θα ανήκει στην Ρεάλ το 2024 κατά 99%», σύμφωνα με τους Ισπανούς

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

«Ο Εμπαπέ θα ανήκει στην Ρεάλ το 2024 κατά 99%», σύμφωνα με τους Ισπανούς

Κώστας Τόπας 13:19 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 28.06.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «El Chiringuito», ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2024.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024 κατά «99%». Αυτό είναι το νέο δημοσίευμα του ισπανικού προγράμματος «El Chiringuito» για την υπόθεση του Γάλλου αστέρα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Εμπαπέ δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στους «μερένχες» όσο τις τελευταίες έξι σεζόν του στο Παρίσι. 

«Θα μπορούσε να είναι ακόμη και θέμα ημερών», επιμένει το σχετικό δημοσίευμα, βασιζόμενο σε αρκετούς απόηχους από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Έντι Αγουάϊρ ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ, αναφέρεται στην απόφαση του Εμπαπέ να μην ασκήσει την οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο στην Παρί, λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο ο δρόμος για την μετακόμισή του στη Μαδρίτη είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Ισπανός ρεπόρτερ αναφέρει την Φαϊζά Λάμαρη ως «το πρόσωπο κλειδί» για μια πιθανή μεταγραφή του Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι. Η μητέρα και εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού θα αποτελούσε έτσι τον έμμεσο σύνδεσμο μεταξύ των δύο συλλόγων. 

«Δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ της Παρί και της Ρεάλ», διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος. «Οι επαφές είναι μεταξύ Φαϊζά Λαμάρι και Παρί και μεταξύ Φαϊζά Λαμάρι και Ρεάλ». Σύμφωνα με τον ίδιο, η επαφή δεν θα είχε διακοπεί ποτέ μεταξύ της Ρεάλ και της μητέρας του Εμπαπέ.

«Ο Εμπαπέ θα ενταχθεί «99%» στην Ρεάλ το 2024. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και αυτό το καλοκαίρι ακόμα κι αν οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να πανικοβληθούν. Η θέση της ομάδας είναι ότι "αν δεν έρθει φέτος, θα έρθει του χρόνου.

 Αν η Παρί μας ζητήσει πολλά, σίγουρα θα έρθει του χρόνου ή αν ο Μπαπέ και η μητέρα του μας ζητήσουν μια δυσανάλογη επιβράβευση, θα έρθει του χρόνου"», κατέληξε ο Ισπανός δημοσιογράφος.