Ο Τούρκος... Μέσι παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της La Liga και δεν είναι η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ

Αρντά Γκιουλέρ

i

© Photo by Mahmut Serdar Alakus/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Ο Τούρκος... Μέσι παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της La Liga και δεν είναι η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ

Κώστας Τόπας 14:15 - 27.06.2023

Παρά το γεγονός ότι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τούρκου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, Αρντά Γκιουλέρ, ο 18χρονος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη.

Στην Τουρκία, διαβεβαιώνουν ότι η οικογένεια του Αρντά Γκιουλέρ, του νεαρού ταλέντου της Φενέρμπαχτσε που έχει γίνει η εμμονή της μισής Ευρώπης, προτιμάει να φορέσει τη φανέλα της Σεβίλλης στο άμεσο μέλλον. Αντμέτωποι με άλλες προσφορές από σημαντικούς συλλόγους όπως η Μπενφίκα, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα ή ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης, ο στενός κύκλος του 18χρονου μεσοεπιθετικού τονίζει ότι ο παίκτης επιθυμεί να κάνε ένα βήμα σε ένα ενδιάμεσο στάδιο σε έναν σύλλογο όπως η Σεβίλλη, που έχει ξεχωρίσει για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και για τις πωλήσεις της στην αγορά σε χρόνο ρεκόρ.

Οι Σεβιγιάνοι μάλιστα ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Γκιουλέρ. Το περιβάλλον του Τούρκου... Μέσι όπως τον αποκαλούν, είναι ξεκάθαρο ότι ο μέσος έχει τα πάντα για να σηματοδοτήσει μια εποχή στο τουρκικό ποδόσφαιρο ακόμα και στο ευρωπαϊκό και έχει ήδη ξεκαθαρίσει στη Φενέρμπαχτσε ότι δεν θα συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Η ρήτρα αποχώρησης είναι 17,5 εκατομμύρια ευρώ και για τη Σεβίλλη είναι μια ριψοκίνδυνη επιχείρηση, καθώς θα απαιτούσε να προβεί σε σημαντικές πωλήσεις παικτών όπως των Μπόνο, Ελ Νασίρι, Οκάμπος και Ακούνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Γκιουλέρ θα είναι το όνομα του καλοκαιριού στην Ευρώπη και ο Τούρκος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.