Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θέλει να διώξει τώρα η Μπαρτσελόνα - O ένας στο ραντάρ του Ολυμπιακού

Οι αναπληρωματικοί της Μπαρτσελόνα

i

© SS Youtube

Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θέλει να διώξει τώρα η Μπαρτσελόνα - O ένας στο ραντάρ του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:18 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 26.06.2023

Συμβόλαια ύψους 50 εκατ. ευρώ θέλει να ξεφορτωθεί η Μπαρτσελόνα, η οποία ετοιμάζεται να διώξει τέσσερεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της. Η αποχώρηση του ενός, μάλιστα, ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό.

Το μεταγραφικό «παζάρι» ανοίγει επίσημα τη 1η του Ιουλίου, ωστόσο οι ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να αφαιρούν και να προσθέτουν παίκτες στο ρόστερ τους. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η Μπαρτσελόνα η οποία ψάχνει από τη μία νέους παίκτες (σε αυτούς συγκαταλέγεται ο Γκιντογκάν) και από την άλλη αναζητεί τον τρόπο να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια.

Κογιάδο συν άλλοι τρεις βλέπουν την εξώπορτα της Μπαρτσελόνα

Πιο αναλυτικά, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ανάγκη από χρηματικό απόθεμα, ύψους 50 εκατ. ευρώ, στα ταμεία τους και έτσι ετοιμάζονται να διώξουν κάποιους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να το καλύψουν.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει η «Diario, η απόφαση για το ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν είναι ειλημμένη και αυτοί θα είναι τέσσερις. Σαμουέλ Ουμτιτί, Κλεμάν Λανγκλέ, Σέρχιο Ντεστ και Άλεξ Κογιάδο θα αποτελέσουν τα μέλη που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, προκειμένου εκείνη να γλυτώσει κάποια χρήματα από το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Εντούτοις δεν θα είναι οι μόνοι, αφού η διοίκηση έχει σκοπό να απομακρύνει και άλλους.

Μία εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν στο στόχαστρο τους τον τελευταίο της λίστας. Πιο αναλυτικά, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ των Ισπανών τις περασμένες ημέρες, οι Πειραιώτες βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον Άλεξ Κογιάδο. Αν και εφόσον, λοιπόν, επιθυμούν την απόκτηση του, τότε η αποχώρηση του από τη Μπαρτσελόνα θα κάνει πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν φαίνεται να αποτελούν την μοναδική ομάδα που κοιτάζει την περίπτωση του Κογιάδο, αφού ουκ ολίγες ομάδες μοιάζουν να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Σημειωτέον, προ ολίγων 24ωρων, η «Mundo Deportivo» ανέφερε σε δημοσίευμα της πως ο νεαρός εξτρέμ εξετάζει αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων η μία αφορούσε σύλλογο από την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, το δημοφιλές ισπανικό ΜΜΕ, δεν κατονόμασε το κλαμπ της Stoiximan Super League που επιχείρησε να κάνει δικό της τον 24χρονο.