Παίκτης της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στις διακοπές του με φανέλα Μπάγερν και σορτσάκι Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
i

© prtscr

Παίκτης της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στις διακοπές του με φανέλα Μπάγερν και σορτσάκι Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Sportal newsroom 19:02 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 26.06.2023

Είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως φοράει μπλούζα της Μπάγερν και σορτσάκι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Φρανκ Κεσιέ, που κατά τη διάρκεια των διακοπών, τράβηξε τα βλέμματα πάνω του...

Ο Φρανκ Κεσιέ, όπως και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές αυτόν τον καιρό, απολαμβάνει τις διακοπές του, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, λόγω της εμφάνισης του.

Συγκεκριμένα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Ιβοριανός μέσο της Μπαρτσελόνα να φοράει φανέλα της Μπάγερν. Οι Καταλανοί αναμετρήθηκαν με τους Βαυαρούς στη φάση των ομίλων του Champions League και ο Κεσιέ συμμετείχε και στα δύο παιχνίδια (2-0 στο Μόναχο και 0-3 στο Καμπ Νόου), οπότε κατά πάσα πιθναότητα θα είναι μια φανέλα που άλλαξε με κάποιον ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας.

Το θέμα είναι πως πέρα από την μπλούζα της Μπάγερν, φαίνεται να φοράει και σορτσάκι της Ρεάλ Μαδρίτης. Λόγω της τυπογραφίας και του χρώματος, πρέπει να είναι αυτό του Τόνι Κρόος από τις εμφανίσεις της Βασίλισσας τη σεζόν 2017-18. Και αν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπεράσουν τη φανέλα της Μπάγερν, αυτό σίγουρα δεν θα τους αρέσει...

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν ο Φρανκ Κεσιέ κατέγραψε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ δεσμεύεται με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το καλοκαίρι του 2026.