«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μουνίρ»

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι

i

© SS Youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μουνίρ»

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τη περίπτωση του εξτρέμ της Χετάφε, Μουνίρ Ελ Χανταντί, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μαρόκο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τη περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «lionsdelatlas». Το συμβόλαιο του 27χρονου εξτρέμ με τη Χετάφε λήγει στο τέλος του Ιουνίου και έτσι αυτομάτως γίνεται μια ελκυστική περίπτωση, ενόψει του μεταγραφικού παράθυρου του καλοκαιριού.

Αταλάντα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ολυμπιακός τον έχουν στην watchlist

Για την ιστορία η Χετάφε τερμάτισε στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος με 42 βαθμούς, στην οποία πραγματοποίησε 31 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ και 1 ασίστ. 

Επίσης έχει αγωνιστεί 11 φορές (μετρώντας και 2 γκολ) με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «Λιονταριών του Άτλα» ο Βαλίντ Ρεγκραγκί έχει μείνει εκτός κλήσεων. 

Θυμίζουμε ότι ο Μουνίρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας 28 συμμετοχές με 8 γκολ στη δεύτερη ομάδα, ενώ με την πρώτη έχει «σπάσει» το κοντέρ με 56 εμφανίσεις με 12 γκολ 11 ασίστ, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στις Βαλένθια, Αλαβές και Σεβίλλη

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή έχουν δείξει οι Αταλάντα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.