«Ο Άαρον Μαρτίν υπογράφει στον Ολυμπιακό»

O Άαρον Μαρτίν

i

© Intime

«Ο Άαρον Μαρτίν υπογράφει στον Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:11 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 26.06.2023

Παίκτης του Ολυμπιακού πρόκειται να γίνει ο Άαρον Μαρτίν για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως μεταδίδει ισπανικό ΜΜΕ.

Σε μεταγραφικό κλοιό βρίσκονται οι ομάδες της Stoiximan Super League και ανάμεσα τους βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να καλύψει τα κενά του στην μετά-Μαρτίνεθ εποχή. Ένα από αυτά φαίνεται πως θα «γεμίσει» ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, Άαρον Μαρτίν, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Μάιντζ.

Για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μαρτίν

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΜΜΕ «FutbolinAlMinuto», οι Πειραιώτες συμφώνησαν σε όλα με τον 26χρονο αριστερό μπακ και ο ίδιος θα υπογράψει με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως υποστηρίζει στην ανάρτηση του το Μέσο, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη «μάχη» με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τζένοα, πείθοντας τον παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Άαρον Μαρτίν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 31 αγώνες με την ομάδα της Γερμανίας, κατά κύριο λόγο ως βασικός, σκοράροντας πέντε γκολ και προσφέροντας τρεις ασίστ. Φυσικά το όνομα του είναι γνωστό στον Κορδόν από το πέρασμα του στην Ισπανία, αφού ο αμυντικός αποτελούσε παίκτης της Εσπανιόλ στο παρελθόν, ομάδα με την οποία έφτασε την αξία του στα 20 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν το δημοσίευμα ισχύει, τότε ο Μαρτίν θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ των Πειραιωτών, τη θέση αριστερού μπακ καταλαμβάνουν οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της ομάδας για τους Κίτσο και Λάιντερ.