Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού - Πότε θα γίνει η παρουσίαση

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/ ©Intime

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού - Πότε θα γίνει η παρουσίαση

Διονύσης Βερβελές 13:01 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 26.06.2023

Μέσα στην εβδομάδα η παρουσίαση, τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Εντός της εβδομάδας θα δουν το φως της δημοσιότητας οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως έχουμε σημειώσει εδώ και καιρό, κόντρα στα σενάρια, δεν άλλαξαν εταιρεία. Θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Adidas, που από φέτος έχει και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα ρωτά και αναμένει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έτσι, η παρουσία της νέας φανέλας του Ολυμπιακού θα γίνει αυτή την εβδομάδα!

Στόχος μάλιστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να γίνει κανονική παρουσίαση και όχι όπως είδαμε (λόγω πανδημίας τα προηγούμενα χρόνια), μια ανάρτηση στα social media.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» θέλουν έτσι να… αποκαλύψουν τη νέα φανέλα. Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει νοοτροπία. Η πρώτη του φανέλα θα παραμείνει ερυθρόλευκη και με ρίγες. 

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως οι ρίγες φέτος θα είναι περισσότερες σε σύγκριση με την περσινή φανέλα, ενώ από αυτά που έχουν διαρρεύσει και μένει να δούμε αν θα ισχύουν, είναι πως μία φανέλα είναι γαλάζια και πως υπάρχει και μια… στρατιωτική πινελιά, που εφαρμόζει σε αρκετές ομάδες η εταιρεία Adidas.

Η αντίστροφη μέτρηση πάντως έχει αρχίσει και εκείνο που έχει ενδιαφέρον, είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι την παρουσίασή της θα έχουν ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή. 

Περισσότερες λεπτομέρειες πάντως και για το θέμα της φανέλας θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες, ενώ σε αναμονή είμαστε για το θέμα της παρουσίασης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν. Θυμίζουμε πως ήταν για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τελικά πάρθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Η Τρίτη φαινόταν η πιθανότερη ημέρα για να γίνει αυτό, ωστόσο δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί κάτι. Φαίνεται πάντως, πως μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμό νέα σεζόν, μετά τις συμφωνίες με Κορδόν, Μαρτίνεθ, εν αναμονή των μεταγραφών και της νέας φανέλας, με τα πρώτα φιλικά να έχουν ανακοινωθεί ήδη…

Tags: