Φουλάρει για να «κλειδώσει» τρεις μεταγραφές

Η άφιξη του Μαρτίνεθ

i

© Intime

Φουλάρει για να «κλειδώσει» τρεις μεταγραφές

Ο στόχος ενόψει προετοιμασίας είναι ξεκάθαρος. Να τους έχει μαζί του ο Μαρτίνεθ…

Ο χρόνος περνά και ο Ολυμπιακός είναι στην αναμονή για την ενίσχυσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εδώ και καιρό νέο αθλητικό διευθυντή, τον Αντόνιο Κορδόν, έχουν εδώ και ημέρες νέο προπονητή, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τώρα καλούνται να βάλουν και νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους. 

Προφανώς και ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει ζητήσει… δέκα αλλαγές με το «καλημέρα». Το πρώτο πράγμα που ήθελε άλλωστε τόσο αυτός, όσο και ο Κορδόν, είναι η σωστή αξιολόγηση του ρόστερ. Αυτό πάντως, δεν φαίνεται να είναι και το δύσκολο κομμάτι, καθώς λίγο πολύ μια πρώτη άποψη υπάρχει και τα μηνύματα έχουν σταλεί σε αρκετούς.

Ο Μαρτίνεθ, θέλει στην προετοιμασία που θα γίνει στην Αυστρία, από 5 ως 19 Ιουλίου, να έχει τρία νέα πρόσωπα. Τρεις παίκτες που θα κληθούν για να μπουν και να δουλέψουν μαζί του, ώστε να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν τον νέο Ολυμπιακό που στις 10 Αυγούστου, θα δώσει το πρώτο του ματς, για τα προκριματικά του Europa League. Τώρα, μένει να φανεί αν οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εκπληρώσουν αυτό το πλάνο, καθώς λόγω και της παρουσίας του Κορδόν, έδειχναν να έχουν κάνει προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Είναι, όμως, η ώρα των συμφωνιών και εδώ, είναι το ζήτημα. Αν αναφερόμαστε σε ελεύθερους παίκτες, φαίνεται πιο… εύκολο. Όταν, όμως, οι περισσότεροι ανήκουν σε άλλους συλλόγους και υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, τότε είναι που η κατάσταση περιπλέκεται. Και φαίνεται πως ο Ολυμπιακός με τέτοιες περιπτώσεις ασχολείται, όπως είναι ο Νταρντέρ, ο Ντε Φρούτος για παράδειγμα.

Ο στόχος πάντως είναι ξεκάθαρος, να έχει «κλειδώσει» η ομάδα τις συμφωνίες της μέχρι να πετάξει για την Αυστρία, ώστε να μπορέσει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δουλέψει με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, συν έναν βασικό κορμό που θα παραμείνει από την περσινή ομάδα.