Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος

Χόρχε Ντε Φρούτος

i

© Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images

Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος

Διονύσης Βερβελές 23:05 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 24.06.2023

Όλα δείχνουν πως θα μπούμε σε μία εβδομάδα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, με στόχο την ενίσχυσή του μεταγραφικά. Υπαρκτό το σενάριο για Ντε Φρούτος - Τι περιμένει ο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» το κομμάτι των μεταγραφών του και θέλει άμεσα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Όχι φυσικά για λόγους… εντυπώσεων, δεν έχει άλλωστε να αποδείξει κάτι, αλλά για την ουσία, για την ενίσχυσή του. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, παίκτες αποτελούν παρελθόν.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δείχνει να είναι η απόκτηση εξτρέμ. Και το όνομα του Ντε Φρούτος της Λεβάντε που ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής στο προσκήνιο από την Ισπανία, είναι υπαρκτό. 

Είναι ένας εξτρέμ που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Λεβάντε, ανεξάρτητα αν δεν κατάφερε να προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό για τον Ολυμπιακό, γιατί όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί, θα ήταν από τα βασικά «εργαλεία» της Λεβάντε στη νέα της σελίδα.

Τόσο ο Αντόνιο Κορδόν, όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζουν, τους αρέσουν τα στοιχεία του. Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για εξτρέμ, θέλει να «κλειδώσει» άμεσα έναν.

Προφανώς και στη λίστα του δεν είναι μόνο ο Ντε Φρούτος. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε μία κρίσιμη εβδομάδα, όπου δεδομένα θα πρέπει να ανακοινώσουν και μεταγραφές.

Ο στόχος πλέον είναι ένας, να έχει νέα πρόσωπα στην Αυστρία, εκεί όπου από τις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό του στάδιο προετοιμασίας, στην περιοχή Μιλς.

Ο Μαρτίνεθ φυσικά, έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του τόσο για στόπερ, όσο για επιθετικό. Εκεί που αρκετοί εκτιμούν ότι ο Ντελόρ είναι μια περίπτωση που δεν βγαίνει εκτός… κάδρου για τον Ολυμπιακό. Κι εκεί, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς έχει μεταφερθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλο σύλλογοι από τη Γαλλία.

Φαίνεται πάντως, πως θα μπούμε σε μία εβδομάδα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, με στόχο την ενίσχυσή του για ένα ρόστερ που θα τον φέρει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάλι, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.