Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το νέο «διαμάντι» της Βραζιλίας, Βίτορ Ρόκε (vid)

Βίτορ Ρόκε

i

PrtScr

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το νέο «διαμάντι» της Βραζιλίας, Βίτορ Ρόκε (vid)

Κώστας Τόπας 14:06 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 12.07.2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου Βίτορ Ρόκε, ο οποίος στη χώρα του καφέ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βίτορ Ρόκε από την Ατλέτικο Παραναένσε, την οποία γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/07). Σύμφωνα με πολλές αναφορές από την Ισπανία, οι Καταλανοί κατέληξαν σε συμφωνία με την βραζιλιάνικη ομάδα για τον Ρόκε στα 35 εκατομμύρια ευρώ ενώ άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν ως μπόνους επίτευξης στόχων. 

Μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο συμβόλαιο του τοποθετήθηκε ρήτρα 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Ο 18χρονος επιθετικό από την πλευρά του έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας επτά ετών! Ο Βίτορ Ρόκε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν μετρώντας 15 γκολ και πέντε ασίστ σε 29 παιχνίδια με την Ατλέτικο Παραναένσε σ’ όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι ήδη μία φορά διεθνής με την εθνική Βραζιλίας.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη κίνηση του Ντέκο στους «μπλαουγκράνα», φέροντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Κι αυτό διότι πρόκειται για ένα ταλέντο που ήθελαν δεκάδες ευρωπαϊκοί σύλλογοι από τα προηγμένα πρωταθλήματα όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν μεταξύ άλλων.

Η τρίτη μεταγραφή των Καταλανών

Ο νεαρός επιθετικός θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Με τη φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια, έχει πετύχει 22 γκολ,

Αυτή είναι η τρίτη υπογραφή της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν. Ο «Tigrinho» υπέγραψε στους Καταλανούς μετά τους Ιλκάι Γκουντογκάν και Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Μέχρι τον Ιανουάριο στην Ατλέτικο Παραναένσε

Για να μπορέσει η Μπάρτσα να συμμορφωθεί στο «fair play» που σηματοδοτεί η La Liga, η Ατλέτικο Παραναένσε κατάφερε να κρατήσει τον Βίτορ Ρόκε στη Βραζιλία μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο, προκειμένου να έχει το βασικό του αστέρι για την τελική φάση του Copa Libertadores.