Η Μπαρτσελόνα περιέγραψε τις οικονομικές συνθήκες για την επιστροφή του Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα περιέγραψε τις οικονομικές συνθήκες για την επιστροφή του Μέσι

Κώστας Τόπας 11:20 - 12.05.2023

Ο Έντουαρντ Ρομέου, οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφέρει λεπτομερώς τις συνθήκες για την προσπάθεια επανένταξης του Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της για να διατηρήσει το όνειρό της και να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» το προσεχές καλοκαίρι. Σε συνεντεύξεις στην Sport και τη Mundo Deportivo, ο Εντουάρ Ρομέου, οικονομικός αντιπρόεδρος, υπερασπίζεται το σχέδιο του συλλόγου που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη La Liga.

Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ συνεχίζουν να ονειρεύονται την απόκτηση του Μέσι
LIGUE 1

08:39 - 12.05.2023

Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ συνεχίζουν να ονειρεύονται την απόκτηση του Μέσι

Τόσο η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας όσο και η Μπαρτσελόνα συνεχίζουν και ονειρεύονται την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενώ αναγνωρίζει ότι το χρέος είναι παρόμοιο με αυτό πριν από δύο χρόνια, o Εντουάρ Ρομέου υπερηφανεύεται που έχει παίκτες υψηλότερης αξίας στην αγορά που εξυπηρετούν μια πολύ πιο ανταγωνιστική και επομένως ελκυστική ομάδα. Αυτό ανοίγει την πόρτα σε πωλήσεις και άρα σε πιθανή επιστροφή του Μέσι -στο τέλος του συμβολαίου με την Παρί τον Ιούνιο- που θα είναι δυνατή μόνο με την είσοδο χρημάτων στα ταμεία των «μπλαουγκράνα».

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για ονόματα, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι για να φτάσουν στην ομάδα παίκτες, πρέπει να φύγουν άλλοι. Εάν μπουν παίκτες αξίας 20 εκατ. ευρώ, τότε θα πρέπει άλλοι να φύγουν για την ίδια αξία. Σίγουρα δεν είμαστε αρνητικοί στην επιστροφή του Μέσι. Δεν έχουμε κάνει καμία μελέτη για τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η άφιξή του ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ήταν θετικός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Εντουάρ Ρομέου, διαβεβαιώνει ότι η αποχώρηση του Μέσι το 2021 δεν έβλαψε τα χορηγικά συμβόλαια του συλλόγου, ενώ τόνισε ότι η επιστροφή του μπορεί να τα αυξήσει. «Αυτή η ερώτηση έγινε όταν έφυγε. Το βλέπω θετικά. Δεν χάσαμε χορηγούς όταν έφυγε. Πουλήσαμε καλύτερα και όχι μόνο χάσαμε αλλά και κερδίσαμε. Με τον Λέο θα είχαμε κερδίσει περισσότερα; Λογικά ναι, αλλά είναι μια θεωρία», κατέληξε στη συνέντευξή του.