Μουρίνιο: «Εάν με έψαξαν οι άνθρωποι της Παρί δεν με βρήκαν»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Μουρίνιο: «Εάν με έψαξαν οι άνθρωποι της Παρί δεν με βρήκαν»

Sportal newsroom 17:46 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 10.05.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ασχολείται καν με τα σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να... φλερτάρει μαζί του ενόψει της νέας σεζόν.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/05, 22:00) η Ρόμα υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «τζαλαρόσι».

Ο Πορτογάλος το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, όπου δέχτηκε ερωτήσεις για τα σενάρια που ήθελαν την Παρί να τον έχει προσεγγίσει εν όψει της νέας σεζόν. «Εάν με κάλεσαν, δεν με βρήκαν, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Ο Μουρίνιο φορούσε μικρόφωνο για να «γλιτώσει» απ’ τον χειρότερο διαιτητή
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:32 - 05.05.2023

Ο Μουρίνιο φορούσε μικρόφωνο για να «γλιτώσει» απ’ τον χειρότερο διαιτητή

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται πως στην αναμέτρηση απέναντι στην Μόντσα φορούσε μικρόφωνο για να «προστατευτεί» σύμφωνα με τον ίδιο, απ’ τον χειρότερο διαιτητή που έχει γνωρίσει στη ζωή του.

Στη συνέχεια μίλησε για τη Λεβερκούζεν: «Είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων όσον αφορά στις αντεπιθέσεις. Είναι πολύ επικίνδυνοι σε αυτό το κομμάτι, αμύνονται, περιμένουν από τον αντίπαλο να χάσει τη μπάλα και τότε είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Έχουν πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές».

Τέλος, είπε: «Είναι δύσκολο, δεν λέω αδύνατο, αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω για πόση ώρα μπορούν να παίξουν. Το πρωί της Πέμπτης θα δούμε αν θα μπορέσουν να είναι βασικοί ή όχι. Κάνουν ό,τι μπορούν για να αναρρώσουν και προετοιμαζόμαστε είτε με αυτούς, είτε χωρίς αυτούς».